22 februari 2012

Senaste veckorna...

Bild från Granen

De senaste två veckorna har vi hunnit med en tripp till underbara Åre. Vi hade en fantastisk helg med skidåkning, fikamys, afterski, goda middagar och en helkväll med dans och skoj i goda vänners lag!
kommande vecka drygt efter hemkomsten har jag legat däckad i Influensan, barnen har haft vattkoppor och influensan så vi har haft sjukstuga minst sagt! Och har fortfarande!
Det är inget man önskar ens sin värsta fiende att få influensan! Jag har aldrig haft det innan men nu vet jag var det är om man säger så... 
Och jag förstår att gamla behöver vaccineras för det. Att ligga i flera dagar i 40-41 graders feber tar hårt på kroppen! De första dagarna hjälpte inte alvedon och Ipren heller så det var sova som gällde! Huuu!
Nu är jag på bättringsvägen och barnen också så det känns som en ljusning i tunneln!

I all denna sjuka har vi också lite roligt som jag kommer lägga ut bilder på senare. Vi har fått vår fina fina brasa som ska få en fin inramning i form av en spismantel ala disney jul!
Jag kommer sätta ut bilder när vi är klara på uppbyggnad och det färdiga resultatet.
Jag LÄNGTAR tills vi får tända första brasan! 
Vi har saknat att kunna elda en mysig brasa på kalla mornar och kvällar också förståss. Inget värmer så skönt som en levande eld, bara spraket från brasan värmer tycker jag!


02 februari 2012

Snökanonen

Jag jobbar hemma idag... jag är glad för det, att slippa åka bil!
Vi har snökanonen på besök idag!



Man ser inte ens skogen på andra sidan åkern.... som man ju inte heller ser...

Kung Bore måste ha sovit tungt i år, försov sig kan man säga....