12 december 2010

Golv till Hallen

Nu har vi beställt golvet till hallen.
Det blev ett Marockanskt från Marrakechdesign
Voltaire Sommar.

Bild: Marrakechdesign

Vi kommer ha vita plattor i kanterna och så en listplatta. Det kommer se ut som nedan.

Bild: Stiltje.se

Det kommer inte förrän i Februari eftersom listplattan inte var lagervara. Men det känns kul att ha något att se framemot också.
Tyvärr blir det inte klart i hallen förrän i Februari tidigast då taket inte blev tätt och vi måste göra om hela takläggningen när det bli lite varmare. Så i nuläget är det inte bara golvet som inte är klart, vi måste vänta med att färigställa det andra i hallen tills taket är tätt så det inte blir några oupptäkta läckor, samt att vi ska flyta in golvvärme så vi har nog att göra ändå.

Är det förresten någon som lagt in betongkakel i sitt hem? Vi beställde hem en provplatta och den är väldigt porös men man ska visst behandla med oljevax eller liknande.
Skicka gärna en kommentar om Du har en liknande platta.

1 kommentar:

Brunkullan sa...

Wow! Vilket vackert golv:)
Kommer bli snyggt som attan!

Ang betongplattan, så vet jag inte, men har läst på några bloggar, att de som lagt in sjösten i sina badrum, tycker det är jättestökigt och omständigt med att behandla det regelbundet, och att de ångrar sig rejält.

Men betongen kanske inte ska behandlas lika ofta om det är på väggen?
På golvet kanske man kan lacka med glaslack i några varv, som man gör när man väljer att bara behandla sin betongplatta i ett nybyggt hus? Det blir ju tåligt i alla fall:)
Hoppas du får svar av någon med erfarenhet:)


Kram Susanne