31 januari 2010

Ljudet av "små" tassar...

Jag har länge drömt om att kunna skaffa en liten hund, nåt litet snällt som inte tar så mycket plats... Men med en liten iller (som nu inte finns kvar sen i Augusti) och två goa tjejer som tar all ens tid så är det inte lätt att få in plats för en liten jycke... än!
Till dess  får jag surfa runt på hundsidor och förbereda valet NOGA! :-)
De senaste två veckorna har vi iallafall haft ljudet av "små" tassar här hemma, vi är nämligen hundvakt åt mamma och pappas hund, ingen liten tuss direkt och hårar det gör han! Men OJ vad mysigt ändå!
 
Inte lätt att fånga på bild... det är ju lite jobbigt att få en kamera rätt upp i nosen då va... Lite suddig men söt ändå

 

4 kommentarer:

Yenny sa...

Vilken fin hund! Vad är det för ras? Ps, kika in på bloggen så får du se er spjälsäng =) Kram

Kaos-Anna sa...

FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINA!

Brunkullan sa...

Så söt så:)
Minns er lilla tax som ni hade när vi var yngre. Så söt och ettrig. Man blev utskälld varje gång man kom, men är man så fin så får man vara sån:D

Susanne

SollenkrokaBy sa...

Yenny - Ja jag såg väl! Men gud vilken nostalgitripp! Det ser jättefint ut! Vasco (döpt efter Vasco DaGama) är en Jämthund av bästa sort!

Anna - Puss!

Susanne - Ja Trix, han finns kvar i våra hjärtan fast det är 12 år sen han dog, vi har han på canvas hemma i Y-dal och man tänker faktiskt på honom ofta... En speciell typ måste man säga.. HA HA!